Opel kétgombos bicskakulcs ház online rendeléssel.

Szponzorált tartalom

opel kétgombos bicskakulcs
Opel kétgombos bicskakulcs

Többféle kocsikulcs létezik, van a hagyományos, amit csak manuálisan lehet használni a nyitáshoz és záráshoz, illetve van távirányítós és bicskakulcsos változat is.

Az utóbbi nagyon kényelmes és előnyös is, hiszen a kulcsprofil a házban rejtőzik és csak gombnyomásra jön elő. Ez amiatt jó, mert gyakran okoz problémát, hogy a zsebben hordott kulcsok kikezdik a ruházatot, kilyukasztják azt vagy szimplán csak beleakadnak és nem egyszerű elővenni miatta a kulcsot. Ha Opel kétgombos bicskakulcs kell Önnek, akkor az Autokulcs24.hu webáruházból könnyedén megrendelheti a kiválasztott terméket, amit 1-2 munkanap alatt kiszállítják.

Egy-egy gombnyomásra lehet nyitni vele az ajtót vagy éppen bezárni azt anélkül, hogy az ajtózárba kellene dugni a kulcsot. Emiatt is olyan kényelmes kis eszköz, amire legfőképp akkor jövünk csak rá, amikor lemerül az elem vagy valamilyen másik okból nem tudjuk rendeltetésszerűen használni.

A webáruházban elérhető termékekre jellemző, hogy minőségi darabok, azonban nem gyári, hanem utángyártott változatok. Ebből kifolyólag nem tartalmaznak márkajelzést, logót. Immobiliser chipre is szükség lesz ahhoz, hogy működjön a dolog, viszont ezt egyszerűen csak át kell helyezni az előző kulcsházból az új Opel kétgombos bicskakulcs házba.

Az elemre is gondolni kell, hiszen ha új házat veszünk, akkor abba át kell tenni a még jó elemet vagy inkább az lenne célszerű, ha új autó távirányító elemet vásárolnánk hozzá, az a biztos egy új Opel kétgombos bicskakulcs esetében. A kis alkatrészek áthelyezése nem mindenkinek egyszerű eljárás, de ehhez is lehet szakértő segítséget kérni mondjuk egy autószervizben.