E-tanusitas.eu: hogy a kis nyaraló nehogy családi vita tárgyává váljék!

Szponzorált tartalom

energetikai tanúsítvány ár
energetikai tanúsítvány ár

Az egyik komám a családjával egy olyan házat használ üdülőként, melyet a szülei bocsátottak a rendelkezésére. Mivel van egy testvére is, nem szeretné ilyen módon kisajátítani az ingatlant. A testvér viszont nem szándékozik a házat semmilyen rendszerességgel birtokba venni. Ezért a komámék gyakorlatilag minden nyarukat ott töltik, és az évek során teljesen belakták,és berendezkedtek mindenféle holmijaikkal.

Az azonban ő is felismerte, hogy ez így nem teljesen igazságos a testvérével szemben. Ezért a tettek mezejére lépett, még mielőtt bármiféle családi viszály kialakult volna ezen a téren. Felkereste az e-tanusitas.eu-t, hogy az energetikai tanúsítvány ár felől érdeklődjön. Tudta ugyanis, hogy hivatalos értékbecslést is csak eme dokumentum birtokában érdemes készíttetni. Az üdülő nem túl tágas, ezért bőven belefért a legalsó mérettartományba és árkategóriába. A komám úgy ítélte meg, hogy ez az energetikai tanúsítvány ár egyáltalán nem volt túl magas költség a jó testvéri békesség megőrzéséért. Ráadásul az a kellemes meglepetés is érte, hogy a tanúsítványt követő értékbecslést fél áron megkaphatta a vállalat által biztosított csomagajánlat keretében.

Mindkét munkafolyamat rendkívül gyorsan és szakszerűen lezajlott, hála az e-tanusitas.eu sokrétű tapasztalatainak. A házikó rendkívül rosszul teljesített az energetikai felmérésen, hiszen semmilyen korszerű műszaki és gépészeti megoldással nem rendelkezik. Ez tükröződött a piaci árat meghatározó értékbecslés dokumentációjában is, majd persze magában az árban is, melyet az e-tanusitas.eu kiadott.

Ezeket a hivatalos papírokat természetesen a testvér is elismerte, és üdvözölte a komám szándékát a helyzettisztázására. Hamarosan meg is állapodtak az anyagiak rendezéséről, így a család lelkiismeret furdalás nélkül élvezhette tovább a nyaraló nyújtotta előnyöket.