Ha fáj a térded, a fejed ne fájjon, hogy hol találsz rá megoldást.

Szponzorált tartalom

krém térdfájásra
krém térdfájásra

Ahogy idősödünk és évről-évre több gyertyát fújunk el szülinapi tortánkon, sajnos úgy jönnek az egészségügyi panaszok is. Szemüvegre van szükség, itt fáj, ott fáj és az edzés sem megy már úgy, mint régebben. Huszonévesen sokat futottam, de már nem ment olyan elánnal az sem, mint régen. Engem is utolért a régi vicc, hogy már nem a bal és a jobb térdem van, hanem a rossz és a rosszabb. Így a futást inkább az úszás váltotta fel, ami azért jóval kíméletesebb ízületek szempontjából. Viszont, van egy szuper krém térdfájásra, amit mindig a www.herbiovit.hu webáruházból szoktam megrendelni.

Számomra fontos a környezettudatosság, és a gyerekeimet is erre nevelem. Szelektíven gyűjtjük a hulladékot, igyekszünk csökkenteni a háztartásban a szemét mennyiségét, és egy kis komposztáló is helyet kapott a hátsó kertben, a vízakna mellett. Spórolunk a vízzel, nem vásárlunk semmi felesleges dolgot. Mostanában azzal is elkezdtem foglalkozni, hogy ne csak környezetünket, hanem saját szervezetünket is kíméljük a műanyagoktól, vegyszerektől. Sokat olvastam arról, hogy mennyire káros, szintetikus anyagokat, kőolajszármazékokat tartalmaznak a mosószerek, kozmetikumok, testápoláshoz szükséges termékek, fogkrémek, melyeket nap mint nap használunk.

Ekkor találtam meg a Herbiovit márka már fent is említett webshopját, ahonnan a térdfájásomra rendeltem meg a krémet, amely nagyon sokat segített panaszaim enyhítésében. Nagyon-nagyon szimpatikus dolgokat olvastam a honlapon és már első ottani látogatásomkor tudtam, hogy visszatérő vásárlójuk leszek. A márka megalkotóinak célja, hogy újra elterjessze és megismertesse a gyógynövények csodálatos, népgyógyászati hagyományokra épülő világát az emberek között. Készítményeiket a trendek követésével, a technológiák folyamatos fejlesztésével állítják elő a fenntarthatóság jegyében.

Termékeik „minden mentesek”, sem parabént, sem kőolaj-származékot és semmilyen káros hatású mesterséges vegyületet nem tartalmaznak. Emellett nincs bennük mesterséges színező- és illatanyag sem. Viszont sok jótékony hatású növényi kivonattal és összetevővel segítik egészségünk megőrzését és panaszaink csökkentését. Minden készítményről elmondható, hogy teljesen vegán, előállításuk során nem használnak fel állati eredetű összetevőket, ahogyan állatkísérleteket sem végeznek.

Még a csomagolásuk is újrahasznosítható: a tégelyeket vízzel való kiöblítés után a szelektív hulladéktárolóba lehet helyezni. A kartondobozok és csomagolópapírok, melyekben megrendelésünk érkezik, pedig már eleve újrahasznosított papírból készülnek.

Nemcsak natúrkozmetikumokat, de vitaminokat és étrendkiegészítőket is vásárolhatunk itt, sőt aki úgy szeretne nassolni, hogy közben egészséges is marad, az is a legjobb helyen jár. Én bármit próbáltam innen, mindennel maradéktalanul elégedett voltam. Nemcsak a már említett krémet térdfájásra, de a testápolót, kézkrémet, és a vitaminokat is innen szerzem be. A férjemmel naponta szedjük a C1000+D3 vitamint, a gyerekeknek pedig a Multivitamin for kids rágótablettát adom minden reggel.

Ők egyébként szívesen kóstolják a különféle ízesítésű protein szeleteket és golyókat, de az édesburgonya chips is hamar kedvencükké vált.

Ahhoz képest, hogy kizárólag prémium minőségű termékek kaphatóak itt, egyáltalán nem drágák. Ár-érték arányban kiválóak. Egyébként is érdemes vissza-visszanézni a webshopba, mert mindig vannak akciók is. Mostanában például az új feliratkozók rögtön 10% kedvezménnyel vásárolhatják meg bármely terméket, ami a kínálatban szerepel. Egyébként is érdemes vásárláskor átgondolni, hogy milyen krémekre vitaminokra van szükség a családban, mert 10.000.- Ft végösszeg felett a kiszállítás is ingyenes, így ezzel is tudunk spórolni.

A készítményekre 100% pénzvisszafizetési garancia is van, amivel akkor élhetünk, ha nem vagyunk elégedettek velük. Igaz, ezt nehezen tudom elképzelni, mert én minden egyes termékkel maximálisan elégedett voltam, amit próbáltam, és azóta is használom őket.