Gondolkoztál már azon, milyen egy tökéletes lánybúcsú?

Szponzorált tartalom

lánybúcsú a Balatonon
lánybúcsú a Balatonon

Minden nő már egészen kislány kora óta elkezdi tervezgetni, milyen lesz az Ő tökéletes esküvője. Nekem is megvoltak a terveim, ahogyan a barátnőimnek is. De azon senki sem gondolkozott, hogy milyen legyen a lánybúcsú, hiszen azt nem az ara, hanem a legjobb barátai szervezik meg, az Ő kreativitásukra van szükség.

Mivel idén ment férjhez egy barátnőm, én is bele lettem vonva a lánybúcsú szervezésébe, szóval én már tudom, mitől lesz tökéletes.

Valami nagyon maradandó élményt szerettünk volna, valami egészen különleges programot, amit nem felejtünk el egykönnyen, amit mindenki élvezni fog, ahol magunk lehetünk, senki sem zavar, ihatunk, csacsoghatunk és bulizhatunk.

Sok kritériumunk volt, hiszen valami nagyon egyedit szerettünk volna és itt meg is találtunk mindent, amire vágytunk: Felejthetetlen lánybúcsú a Balatonon – 5-30 fő részére – BalatonPRO.

Ahogyan a linkből is látszik, a BalatonPRO cégre bíztuk végül a lánybúcsú lebonyolítását, a szervezést és a programokat, amit nem bántunk meg.

A cég igazi profi a rendezvényszervezés területén, egyedülálló vitorlásaikkal és frappáns ötleteikkel uralják a Balatont.

Mostanában népszerű, hogy külföldre mennek lánybúcsúra az emberek, de ennek nincs sok értelme, mikor itthon is vannak nagyon jó programok, sokkal olcsóbban. Sőt, ezek a programok talán még jobbak is. Voltam már külföldön, de nem élveztem annyira, mivel nem beszélték a nyelvünket, ebből sok probléma akadt, mikor már kissé ittasan próbáltunk valamit kérni a szervezőktől.

A Felejthetetlen lánybúcsú a Balatonon – 5-30 fő részére – BalatonPRO oldal tényleg igazán felejthetetlen programot kínál. Több programcsomag is van náluk, amik közül választani lehet, de mindegyikben szerepel a vitorlás, ami szerintem különlegessé teszi az egész lánybúcsút. Modern, szép vitorlásaik vannak, jár hozzá kapitány is, aki egész nap csak a mi kívánságainkat lesi. A csomagok tartalmaznak korlátlan italfogyasztást is, ami nagyban hozzájárult az este sikeréhez.

Több helyen is kikötöttünk a nap folyamán, a legjobb strandokon voltunk, a legjobb italokat ittuk, és nagyon élveztük, hogy este a legjobb szórakozóhelyekre mehettünk bulizni.

Este a vitorlásban aludtunk, ami szintén csodás volt.

Van olyan csomag is, amiben a vitorláson, az italokon és a belépőkön kívül még wellness belépő is van. Mi is ezt vettük, így reggel lazítani is tudtunk.

Minden társaság más, mindenkinek mások az igényeik, ezért nyitottak arra, hogyha valamit változtatni szeretnénk, nagyon kedvesek voltak a szervezők, minden kívánságunkat lesték.

Hihetetlen jó volt a lánybúcsú, szerintem megtaláltuk a legjobb hazai opciót.

Nem hiszem, hogy van tökéletes receptje a lánybúcsúnak, de mi nagyon is közel jártunk hozzá, felejthetetlen élményeket szereztünk a BalatonPro segítségével.