Szendvicspanel 10 cm vastagságban.

Szponzorált tartalom

szendvicspanel
szendvicspanel

Mi mindent tehetünk a magasabb hőszigetelésért? Jelenleg az építkezésben felhasználható anyagok jól tükrözik, hogy milyen fontos az energiahatékonyság. A hatékonyságot jobb szigeteléssel érhetjük el. A nyílászárók, a szigetelők, a téglák és a használatban lévő technológiák mind arra feszülnek rá, hogy minél jobb épületeket hozhassunk létre hőszigetelés szempontjából.

Ezek az anyagok közé sorolhatjuk a 100 mm-es szendvicspanelt is, ami önmagában már egyfajta késztermék, annak csupán felhelyezéséről kell gondoskodnunk. Ebben a 10 cm-es vastagságban minden benne van, hogy egy jól szigetelő tetőt vagy oldalfalat építhessünk. Természetesen ezen felül is van lehetőségünk további plusz szigeteléssel ellátni az épületet a tökéletesség jegyében.

Az előregyártott panelek sajátossága, hogy nagy vonalakban felsorolva három rétegből állnak. Az acél sík fegyverzet az épületen belül-, míg a bordás acél fegyverzet az épület külső oldalán helyezkedik el. Köztük kőzetgyapot vagy PIR, PUR töltet található, ami lényegében a szigetelésért felel. Hangszigetelésben is jeleskedik egyébként, de vannak még olyan előnyös tulajdonságai, amelyeket nem mindenki ismer. A 100 mm vastagságú szendvicspanelt használhatjuk tetőfedésre és az épületek oldalfalainak létrehozására egyaránt.

Népszerűségét tehát az adja, hogy saját igényeink szerint használhatjuk fel, egészíthetjük ki mind ipari épületek és lakóingatlanok esetében úgy, hogy a szendvicspanel felgyorsítja az építkezést!

Bizony, sokkal gyorsabban érhetünk az építés végére, ha olyan korszerű anyagokat használunk fel, amelyek minőségileg is helyt tudnak állni az elvárásokkal szemben. Nem kell félni tőle, mint ahogyan sok más praktikus technológiától sem, amelyek mind arra szolgálnak, hogy egyszerűbbé tegyék az építkezést, közben nemhogy alacsonyabbra kell vennünk az igényeket, hanem komplex megoldásokat élvezhetünk az energiahatékonyságot illetően!

Tűzálló szendvicspanel is kapható, amitől az épületünk is tűzbiztos lehet, minden attól függ, milyen változatát használjuk. Amennyiben még nem ismeri ki elég jól magát a szendvicspanelek világában, de szeretne többet megtudni arról, milyen típusai vannak, hogyan használható fel, abban az esetben a Szendvicspanelben Otthon oldalán számos hasznos információt találhat az egyes panel típusokról!