Nem zavart be a hajós utamba a fogfájás

Szponzorált tartalom

neomagnol
neomagnol

Hajózni egy elképesztő dolog. Mikor gyerek voltam, gyakran jártunk a szüleimmel a Balatonra. Bár nem hajóztunk túl sokat, egy élmény nagyon tisztán megmaradt. Az egyik barátunknak volt egy motorcsónakja és beleegyezett abba, hogy elvigyen minket rajta egy körre. Nagyon izgatott voltam, de mivel felnőttek között voltam, ezért nem tudtam teljes mértékben átélni azt, hogy milyen csodálatos dolog hajózni.

Ahogy teltek azonban az évek, egyre több lehetőségem volt hajós kirándulásra. Most pedig visszagondoltam arra az első motorcsónakos élményre és elképzeltem, hogy milyen lenne, ha egy saját csónakkal rendelkeznék. Csak lemennék a mólóra és elindulnék a kék víz felé. Hihetetlen lehet az a csönd és nyugalom, ami a vízen találja az embert. Biztosan horgásznék is. De legfőképpen csak élvezném azt, hogy mennyire más a világ ezen a helyen.

Tudom azonban, hogy a vízen se fogom elfelejteni azt a fájdalmat, amit a bölcsességfogam okoz. Már egy ideje halogattam az ezzel való foglalkozást és teljesen véletlenül találtam rá a Fogorvos Budapest oldalára. Egyszerűen különböző fertőtlenítő szereket kerestem és a neomagnol kulcsszóra az első helyen adta ki őket. Én elsőre nem is értettem, hogy miért van itt ez az oldal, de úgy voltam vele, hogy ez valami jel. Rákattintottam és elkezdtem informálódni azzal kapcsolatban, hogy milyen szolgáltatást nyújt a Fogorvos Budapest.

Elsőként az tűnt szembe, hogy mennyire takaros az oldal. Persze ez nem olyan fontos szempont ahhoz képest, hogy milyen jól végzik a munkájukat, mégis, egy pillanatig nem jutottak eszembe a gyerekkori negatív élmények, amik más fogorvosoknál értek. A pozitívumok sora azonban itt még nem ért véget.

A neomagnol feliratra kattintva az oldal főoldalára kerültem először, engem azonban a bölcsességfog téma érdekelt. Reméltem, hogy elérhető náluk pár tájékoztató erről is. Nem kellett sokáig keresnem, elég volt csak a felső menüt használnom és egy csomó tájékoztató közül választhattam. Kiválasztottam azt, ami engem érdekelt és elkezdtem az olvasást.

Nem voltam egy túlzottan éles kés, ha biológiáról volt szó. Ezért is volt bennem máig annyi tévhit azzal, hogy miért is olyan nagy probléma a bölcsességfog. A Fogorvos Budapest tájékoztatói segítségével azonban végre kicsit jobban megérthettem azt, hogy miként működik a fogsorom és miért sújtott az evolúció egy olyan szenvedésforrással, mint a bölcsességfog.

A tájékoztató egyébként olvasmányos volt. Tehát egy pillanatig nem éreztem azt, hogy az iskolapadban ülnék és rá lennék kényszerítve arra, hogy ilyeneket olvassak. A tagolásra sem lehetett panasz, ezért, ha nem is lenne időnk arra, hogy egyszerre elolvassunk mindent, később könnyen vissza fogunk találni arra a pontra a szövegben, ahol félbehagytuk.

Összességében tehát azt éreztem, hogy a Fogorvos Budapest biztosított a szolgáltatásuk minősége felől. Emellett pedig azt is érezhettem, hogy nem vakon választom a fogorvosomat. A bölcsességfog kapcsán pedig az árakat is kiírták, úgyhogy körülbelül tudtam, hogy mire számítsak. Ezt pedig nem lehet minden fogászati rendelőről elmondani.

Végül rávettem magamat, hogy felhívjam őket. Úgy voltam vele, hogy nem élhetek tovább félelemben, ennél jobb fogorvost pedig amúgy sem fogok találni. Hamar kaptam egy időpontot, amire el is mentem. A bölcsességfog kapcsán nem volt semmi gond, a beavatkozás sikerrel zárult. Nagyon örülök tehát, hogy véletlenül rákerestem arra, hogy „neomagnol” és egy ilyen megbízható helyet találtam.