Izotóniás sportital sportoláshoz.

Szponzorált tartalom

izotóniás sportital
izotóniás sportital

Mindenki tudja: ahhoz, hogy a test kellően hidratált legyen, folyadékot kell inni. Pár liter vízre még olyankor is szüksége van a szervezetnek, amikor valaki semmi különöset nem csinál egész nap, máskülönben fejfájás, dekoncentráltság léphet fel az illetőnél. Ezek után el lehet képzelni, hogy egy sportolónál az víz iránti szükséglet a normál igény többszöröse is lehet. De vajon létezik-e a víznél jobb megoldás a sportoló számára?

Az izotóniás sportital vásárlás , mint a víz!

Aki ellátogat a Sportital Kft. weboldalára, az mindent fontos dolgot megtudhat az úgynevezett izotóniás italokról, amit tudni érdemes. A mai ember számára igencsak furcsa lehet az, hogy korábban, nagyjából egy évszázaddal ezelőtt, a sportolók (akik akkoriban még messze nem tudományos alapokon nyugvó elképzelések alapján frissítettek) alacsony alkoholtartalmú söröket ittak annak érdekében, hogy a szervezetük folyadékhoz, tápanyagokhoz, ásványi anyagokhoz, vitaminokhoz jusson. A víz önmagában „csak” a sejtek hidratálását oldja meg, ám sporttevékenység közben a testnek ennél többre van szüksége! Az izotóniás sportital ezt az igény képes kielégíteni azzal, hogy SiS (Science in Sport) GO izotóniás italport árusít sportolók számára.

Mit tud pontosan a Sportital által forgalmazott izotóniás sportital?

A SiS izotóniás itallal 100 milliliterenként nagyjából 4-8 gramm gyors felszívódású cukor kerül a véráramba, mellyel biztosítani lehet azt, hogy az adott sporttevékenységet (jellemzően valamiféle állóképességi sportot) hosszú távon, mindenféle komolyabb teljesítményvesztés nélkül lehessen űzni. Az italporból készült folyadék a szomjúságon felül így a megfelelő energiabevitelről is gondoskodni tud, méghozzá úgy, hogy közben az emésztőrendszer sem kerül megterhelésre.

Amikor folyadékot veszít a sportoló, akkor a vére besűrűsödik, minek következtében a vére kevesebb oxigént fog tudni elszállítani az izmokhoz; mindez visszaeső teljesítményhez vezet. A SiS italpor ezen felül a benne foglalt szénhidrátnak köszönhetően a test kiürült szénhidrát-raktárait is fel tudja tölteni, így a szervezet optimális állapotban lesz ahhoz, hogy jól tudjon teljesíteni sportolás közben.

Mindegy, hogy edzés vagy verseny előtt, alatt és utána élne a SiS italporokkal, azok mindig be fogják váltani a hozzájuk fűzött reményeket!