Ismerd meg te is a cégalapítás feltételeit!

Szponzorált tartalom

cégalapítás feltételei
cégalapítás feltételei

Hogyan lehetne idén végre jól megszervezni a nyaralást? Lehet, hogy túl későn gondolkozom el rajta, de annyira lefoglalt a lakásfelújítás, hogy másra se volt időm, energiám. Meg persze az anyagiak terén is úgy kell okoskodnunk, hogy jusson is, maradjon is – nem valamiféle luxus körútra akarunk most elmenni, csak mondjuk vízpart mellé kikapcsolódni egy pár nap erejéig. Így is azt mondom, nagyon szerencsések vagyunk, hogy mindezt megengedhetjük magunknak. Sosem vágytam drága hotelekre és luxus dolgokra, amiket majd megoszthatok a social mediában – általában pont a legszebb pillanatokat szeretem magamnak, magunknak megtartani, igazán. A vízből viszont nem engedek, én is nagyon szeretem és a gyerekek is igazi vízimádók, a férjemet pedig egyenesen nem lehet kiszedni a vízből órákig – én az elővigyázatos napozással is elvagyok, de ő aztán nem bír sokáig a parton heverészni.

Szóval egyértelmű volt, hogy idén is tengerpartot célzunk meg, csak még nem tudjuk, melyiket. Lehet, hogy valami szuper last minute ajánlatra fogunk lecsapni? Nagyon bízom benne! Egyszer nagyon kíváncsi lennél, milyen utószezonban nyaralni menni, de most annyira sűrűnek ígérkezik az őszi időszak számunkra, hogy nem mertük bevállalni. Sőt, amióta a gyerekek megszülettek, kettesben sem voltunk még nyaralni, de néha azért már megfogalmazódik bennünk, hogy jó lenne… De ahogy ismerem magunkat, már második nap ott ülnénk, hogy jaj, úgy hiányoznak, ez nekik is mennyire tetszene, miért nem együtt jöttünk, satöbbi, satöbbi… Szülősors, vagy csak mi vagyunk ilyenek? Nem tudom. Mindenesetre idénre együtt tervezünk, és már mindenki nagyon izgatott ez ügyben. Amilyen az időjárás, nem is csodálom, hogy mindannyian a napsütötte vízpartra vágyunk…

A bátyám ráadásul most alapít céget, és lelki támogatásért általában hozzám jön át, így tulajdonképpen az egész folyamatra rálátok. Tőle tudom azt is, hogy ha van egy olyan szakmai team, akik végigkísérnek a folyamat során, akkor sokkal könnyebb a dolog – de még így is számos döntést nyilván egyedül kell meghozni, de van több olyan teher, amit le tudnak venni az ember válláról. A bátyám például már eleve ott volt elakadva, amikor belevágott az egészbe, hogy például mik a cégalapítás feltételei 2023-ban – amikor erre rákeresett, akkor talált rá későbbi „megmentőjére”, a topcegalapitas.eu-ra.

Az oldal nem csak a cégalapítás feltételeit, hanem a cégalapítás előtt elvégzendő, és a cégalapítás után szükséges lépéseket is összegyűjti az érdeklődők számára. Egy több mint tíz éves tapasztalattal rendelkező cégről beszélünk, akik ügyvéd segítségével végigkísérnek a cégalapítás és akár a székhelyszolgáltatás igénybevételének fázisain is, de akár cégmódosítással is megkereshetjük őket. Ha tehát a cégalapítás feltételei ismertek előtted, akkor is ajánlatos felkeresni a weboldalt, mert sokkal több tudást rejt annál, minthogy mik a cégalapítás feltételei az idei évben. Én legalábbis le voltam döbbenve azon, hogy milyen sok információt tartalmaz a weboldal, mennyire hasznos ismereteket rejt – mindezt teljesen ingyenesen, bárki számára elérhetően.

Ha bármikor is cégalapításon törném a fejem, biztos vagyok abban, hogy én is hozzájuk fordulnék! A bátyám elmondása alapján legalábbis nagyon megéri. Azt mondja, jóval gördülékenyebbnek érzi a folyamatokat úgy, hogy vannak mellette olyan szakértők, akiktől bátran kérdezhet és akik tapasztaltak, ezért kézben tartják az ügyet. Ráadásul a székhelyszolgáltatás esetén több lehetősége is van, ha igénybe szeretné venni a topcegalapitas.eu által kínált opciókat. Először is ott van a „jól bevált”, impozáns budapesti székhely, ami sok szektor esetében lehet kifejezetten jó döntés – a hozzá kapcsolódó egyéb szolgáltatásokat is érdemes ilyenkor végiggondolni.

A másik lehetőség az a bizonyos Pest megyei Újlengyel, ahol bizony nem kell székhelyszolgáltatás esetén iparűzési adót fizetni! Nem véletlen, hogy olyan sokan döntenek úgy, hogy a székhelyüket Újlengyelre íratják. Sem Budapest, sem Újlengyel nem rossz választás, ugyanakkor az egyéni preferenciák és a cégprofil dönthet arról, hogy esetünkben mégis melyik a valamennyivel jobb megoldás.

Ebben is tudunk tanácsot kérni természetesen, de a végső döntés úgyis a miénk. Ha pedig szeretnénk a konkrét csomagajánlatait megismerni a cégnek, akkor a weboldalon belül a „Bt alapítás” és a „Kft alapítás” menüpontokban tudjuk mindezt megtenni. Amennyiben egyúttal székhelyszolgáltatást is igénybe veszünk a csapattól, úgy abban az esetben jóval gazdaságosabb a csomag: a Bt alapítás és a Kft alapítás is ingyenessé válik, szemben, ha csak cégalapítás történik, székhelyszolgáltatás nélkül. A budapesti és az újlengyeli székhelyhez kapcsolódó lehetséges szolgáltatások egyébként nem különböznek, és a csomagajánlatoknál tételesen fel is van sorolva az összes lehetséges opció (pl. levelek szkennelése, posta kezelése) – a különbség az iparűzési adótól való mentességben lelhető fel, a nyilvánvaló földrajzi távolságon kívül.

Örülök, hogy tudomást szereztem a bátyám által a topcegalapitas.eu csapatáról, ugyanis így bátran tudom ajánlani az oldalt és a céget mindazoknak, akik szintén szeretnének saját céget alapítani. Úgy gondolom, hogy egy ilyen nagy döntés előtt érdemes minden lehetőséget körbejárni, és minden lehetséges segítséget számba venni. Ha pedig úgy döntötök, hogy a topcegalapitas.eu csapatát bízzátok meg a képviselettel, biztos vagyok benne a másodkézből szerzett tapasztalatom alapján, hogy nem fogtok bennük csalódni. Bizony, ha valaha azt mondja nekem korábban, hogy érdekesnek fogok találni egy ilyen weboldalt, nem hittem volna el, de most azt mondom, hogy sokat tanultam belőle, és bennem is elültette a bogarat, mi lenne, ha.