Intézzük a cégalapítást a szobánk kényelméből

Szponzorált tartalom

mi kell a cégalapításhoz
mi kell a cégalapításhoz

Az ember élettere nagyban meghatározza azt, hogy miként érzi magát. Én már csak tudom, mivel több lakásban is megfordultam már életem során. Alapból mindenki a szüleinél kezdi és attól függően, hogy milyen a velük való kapcsolatunk, nagyban változhat az élmény. Az viszont egyértelmű, hogy az elköltözés egy óriási lépés az ember életében, hiszen ekkor lesz először önálló.

Ez pedig a sok pozitívum mellett hoz egy csomó felelősséget is, amihez fel kell nőnünk. Én is a kollégiumban fedeztem fel, hogy mennyi dolgot vettem alapvetőnek. Meg kell tanulnunk főzni, odafigyelni a takarításra, emellett pedig a szobát is rendben kell tartani. Hiszen nem elég az, hogyha egyszerűen csak létezünk egy helyen. Sokkal jobb, ha személyre szabjuk olyan apróságokkal, mint a díszítés, növények. Ez pedig megalapozhatja a továbbiakat is.

Nincs ez másképp a cégalapítással sem. Nagyon nem mindegy, hogy hol kezdünk el ilyen témában informálódni. És hogyan alapítunk céget. Alapból mindig is volt egy ilyen álmom, de sosem tudtam, hogy miként lehetne megvalósítani. Az egyik barátom, aki járatosabb az üzleti életben, azt ajánlotta nekem, hogy nézzek fel a Székhely Partner oldalára, mert biztosan találni fogok valami hasznos információt. Mivel elfelejtettem hazafelé menet, ezért csak bepötyögtem a keresőbe, hogy mi kell a cégalapításhoz és rögtön rá is találtam ugyanerre az oldalra!

A Székhely Partner már azzal egy segítő kezet nyújt felénk, hogy az oldaluk ennyire átláthatón van kialakítva. Elég csak végignézni a kezdőlapon és megtudhatunk róluk minden fontos dolgot. Nagyon tetszik ez a hozzáállásuk, hiszen így a leendő ügyfél rögtön el tudja dönteni, hogy megfelelő-e számára a Székhely Partner által kínált szolgáltatás. A design egyébként nagyon igényes és nem fogja kitakarni a fontosabb részleteket sem.

Az oldalon egyébként nagyon sokféle cikk elérhető, például olyan témában is, minthogy mi kell a cégalapításhoz. Engem ez érdekelt elsősorban, úgyhogy rá is kattintottam. A lenyíló szöveg nagyon könnyen olvasható volt, mivel külön odafigyeltek arra, hogy képekkel és egyéb formákkal megtörjék a monotóniát. Így pedig nem untam el magamat, miközben arról olvastam, hogy mi kell a cégalapításhoz.

A legfontosabb dolog, amit le tudtam szűrni az egészből, hogy feltétlenül szükségem lesz majd egy székhelyre. Ezt a székhelyet kinevezhetjük magunk is, viszont a Székhely Partner azt ajánlja, hogy adjunk egy esélyt az ő szolgáltatásuknak. Ezért természetesen egy havi tarifát kell fizetnünk, viszont ez az összeg el fog törpülni a sok előny mellett, amiket szerezni fogunk vele. Mint például, hogy az összes adminisztrációs tevékenységet ők fogják végezni, és ha esetleg ellenőrzés lenne a cégünknél, azt is elintézik.

Az pedig még szuperebb volt, mikor megtudtam, hogy milyen helyeken érhető el náluk a székhelyszolgáltatás. Pesten és Budán is választhatunk helyet, de a kalandos kedvűeknek ott van még Újlengyel is. Az utóbbi elsőre furcsán hangozhat, de a Székhely Partner elmagyarázta, hogy ebben a helységben különböző adókedvezményeket igényelhetünk, ami megváltoztathatja a cégünk bevételmérőit.

Nem kellett több indok ahhoz, hogy felhívjam a Székhely Partner ügyfélszolgálatát. Egy kellemes beszélgetés után már ki is tűztük az időpontot a szerződéskötésre és minden a legnagyobb rendben ment. Nagyon hálás vagyok a Székhely Partner segítségéért, mert nélkülük sosem tudtam volna megvalósítani a terveimet. Ha ti is kíváncsiak vagytok arra, hogy mi kell a cégalapításhoz, nézzetek fel az oldalukra!