Fontos a választék egy webshopban, de legalább annyira az is, hogy vásárló-barát legyen

Szponzorált tartalom

nyomtatópatron
nyomtatópatron

Innen szoktam mostanság nyomtatópatront rendelni: https://nyomtatoalkatresz.hu/patron. És rájöttem, pont náluk, hogy nagyon sok szempont közrejátszhat abban, hogy valahol, egy netes rendelő helyen visszatérő vevővé váljak.

Ezzel a webshoppal kapcsolatban az az érzése az embernek: mindenféle eszközhöz mindent beszereznek, ami csak elérhető lehet még a piacon. Egy konkrét, nagyon régi HP nyomtatótípushoz is találtam mind eredeti, mind utángyártott patronokat. Pedig hangsúlyozom: nem egy mai darab már ez a szóban forgó nyomtató. Az is csoda, hogy még működik.

Vannak kedvezmények is. Már a termék (mondjuk az adott parton) mellett írják a shopban, hogy ha többet rendelünk belőle, mennyivel csökkenhet egy darab ára. És ez a kedvezmény úgy is érvényesül, ha másmilyen patronból rendelünk több darabot. Háromnál pedig még inkább kedvezőbb az új árfekvés. Mindezt persze a végösszegre kikalkulálja a shop maga, mielőtt véglegesítenénk mindent, a rendelés során.

Az egyébként már egyre inkább ritkaságnak számító kellékek sem véletlenül szerepelnek a listán, higgyük el. Beszerzik, tényleg – amit megtalálunk a listában, vagy a keresőben, abból lesz nekik, ha kérjük. Az nem is várható el, hogy ezredfordulós eszközökhöz is tartson mindenki mindent raktáron, de sok helyütt még a beszerzést sem vállalják inkább. A https://nyomtatoalkatresz.hu/patron-on viszont, ha rákattintunk, mondjuk a HP patronokra, láthatjuk, hogy bizony szinte végeláthatatlan a lista. Én, a kétkezi böngészés vagy a kereső mellett, a böngésző keresőjét javaslom arra, hogy a konkrét cikkszámra rátaláljunk, ha már a márkát kiválasztottuk. Higgyük el, olyan sok mindent találhatunk ebben a shopban, hogy ez is a gyorsabb megoldások egyike.

Aki ajánlotta nekem a https://nyomtatoalkatresz.hu/patron oldalt, anno azt mondta, ha délelőtt rendelek, általában már másnap hozni fogja a futár. Elsőre ez nekem is bejött, habár engem nem hajt a tatár, gyakran hagyom hétvégére a válogatást a webshopban.

Nekem elég a futár tekintetében, hogy pontos legyen – tudjam mikor fog jönni. És ez is stimmel azzal a házhozszállítóval, aki a nyomtatoalkatresz.hu-tól hoz nekem általában mindent. Mindig akkor érkezik, amikorra be van lőve a kiszállítás időpontja. Bár, ahogy említettem, az extrém gyorsaság se gond, de ebben az esetben figyeljünk a rendelés időben történő leadására – a munkaidő viszonylatában. És ez még azért is egy tök jó shop, mert nem kötelező regisztrálni, ha valaki nem biztos benne, hogy nem csak egyszeri vásárlás lesz az éppen aktuális. Manapság sok helyen “visszaélnek” azzal, hogy ha már vásárolni akarunk, csináljunk hát egy fiókot, de a nyomtatoalkatresz.hu ilyen szempontból nagyon jó fej társaság. Ami nem jelenti azt, hogy ne lenne sok előnye persze a regisztrációnak. De nem kötelező, és ez nálam, másokhoz képest már szintén haladás. Ezek mind-mind olyan szempontok, amikhez makacsul ragaszkodom, és itt sosem csalódom. Ezért is ajánlom másoknak, ha csak szóba kerül, hogy kell a nyomtatókhoz bárkinek, bármi…