A székhelyszolgálat Budapest határain kívül is elérhető.

Szponzorált tartalom

székhelyszolgálat budapest
székhelyszolgálat budapest

Nem muszáj ahhoz a belvároshoz ragaszkodni, hogy az ember kiváló székhelyszolgáltatást igényelhessen. Ehhez éppen elég csak ismerni a megfelelő szolgáltatót, aztán onnan kiválasztani azt a székhely helyszínt amire valóban szükségünk van. Ez még akár IPA mentes helyszínen is előfordulhat, csak jól kell szolgáltatót választani. A szekhelycentrum.hu például tud iparűzési adó mentes helyen székhelyet szolgáltatni, szóval ha ez szempont nálatok is, akkor őket érdemes felkeresni.

A szekhelycentrum.hu a fővárosban és a fővárostól nem messze található Újlengyelben szolgáltat székhelyet. Utóbbi esetében az az elképesztő, hogy itt tényleg nem kell iparűzési adót fizetni. Nem véletlen, hogy ezen a településen rengeteg cég van bejegyezve, közöttük számtalan nagyvállalat helyi kirendeltsége, ami így lényegesen kedvezőbb feltételek mellett tud kis hazánkban működni.

A székhelyszolgálat budapest határán kívül is épp olyan professzionális, mint a fővárosban. Itt arról van szó csupán, hogy akinek szüksége van az IPA mentességre, az itt azt is megkaphatja. Azon kívül pedig gyakorlatilag minden paraméterében megegyezik a szolgáltatás a fővárosban igényelhetővel. Tehát ugyanúgy elküldik a postát havi egyszer és ugyanúgy jár mindenféle ajándék hónap a megfelelő csomagok mellé. De ha már itt tartunk, mennyi az annyi? A szekhelycentrum.hu csapatánál ahogyan a fővárosi csomagok esetében, úgy az újlengyeli szolgáltatásnál is három féle időtartamra vonatkozólag lehet bérelni a székhelyet.

A legrövidebb időtartam fél év volt, amikor én néztem, ami mellé járt egy ajándék hónap is. Mindezért cserébe 46 800 Ft + áfa díjat kért a székhelyszolgálat budapest területén kívül. Ezt követte az egy évre szóló csomag, amelyhez szintén járt egy ajándék hónap, az oldalon tett látogatásomkor. Az éves szolgáltatási díj pedig 86 604 Ft + áfa volt, ami a havi szintre lebontva 7217 forint. Ezek egy vállalkozás költségeihez mérten teljesen elenyésző összegek és ha azt veszem, hogy az IPA-mentesség miatt mennyit lehet vele spórolni, akkor meg aztán főleg azt gondolom, hogy megéri ez a fajta ráfordítás – hiszen többszörösen jön vissza.

A legnagyobb csomag a 2 éves, amire elő lehet fizetni a szekhelycentrum.hu-nál. Ennek díja 159 888 Ft +áfa, ami hónapra lebontva olcsóbb, mint az egy évre szóló előfizetés. Így szerintem érdemes végiggondolni, hogyha már egy évre előfizet valaki, hogy nem akar-e inkább kettőre, hiszen jobban megéri – havi bontásban.

A szekhelycentrum.hu IPA mentességet kínáló szolgáltatása mellett más egyéb tevékenységben is tud segíteni, kezdve a cégalapítástól a cégmódosításig. Ha pedig még ennél is részletesebben szeretnétek tájékozódni a kérdésben, akkor a weboldalon mindent megtaláltok a szolgáltatásaikkal kapcsolatosan. A székhelyszolgálat Budapest városán belül és kívül egyaránt nagyon megbízható és kedvező, érdemes őket felkeresni.