2021-ben a lakásbiztosítás online jön házhoz nálunk.

Szponzorált tartalom

lakásbiztosítás online
lakásbiztosítás online

A 2021-es évben a lakásbiztosítás online jön házhoz nálunk. Nem szórakozunk többet azzal, hogy majd kihívjuk a biztosítási ügynök ismerőst. Egyrészt ez most a vírushelyzet miatt is így a logikus, másrészt meg több más tényező is szemet szúrt. Többek között az, hogy a megfelelő gyűjtőoldalon, mint mondjuk a pannonsafe.hu sokkal több ajánlat van egy helyen, mint mondjuk amennyit egy házaló ügynök kínálni tudna. Ebből kifolyólag nagy valószínűséggel jobb lehetőségeket találunk az interneten.

Ha a lakásbiztosítás online jön házhoz, akkor azzal sem kell aggódni, hogy mikorra várjuk az érkezését, ugyanis ott helyben a laptopunk előtt meg is tudjuk kötni, hogy eldöntöttük, hogy melyik szolgáltatás lesz a befutó. A pannonsafe.hu pedig azzal a plusz szolgáltatással is megörvendeztet minket, hogy időben rendelünk náluk lakásbiztosítás online verziót, akkor lemondják a még éppen futó biztosításunkat. Mit jelent az, hogy időben? A szabályozás szerint 30 nappal a biztosítási évforduló előtt van arra lehetőség, hogy lemondjuk az éppen futó szolgáltatást, különben automatikusan úgy veszik, hogy elfogadtuk a szerződés változását és meghosszabbítjuk azt a céggel. Ha viszont időben kapcsolunk, akkor a pannonsafe.hu ezt lemondja nekünk az ennek megfelelő hivatalos módon és ha van bennmaradt pénzünk, azt is visszaigényli nekünk.

A lakásbiztosítás online vizeken amúgy is annyival érthetőbb és átláthatóbb. Annyiféle szempontból lehet ezeket az ajánlatokat vizsgálni, hogy roppant könnyű elveszni a sok nézőpont között. Ha viszont egy olyan oldalt vizsgálunk, ami egy logikára építi fel ezeknek a bemutatását, akkor sokkal könnyebb fellelni a különbségeket az egyes szolgáltatók között. Teljesen mindegy, hogy a konkrét lakásbiztosításról van-e szó, vagy inkább valamilyen kiegészítő szolgáltatásról, amit esetleg grátiszként választhatunk a fő termék mellé.

Ilyen grátisz lehet mondjuk az, hogyha valamilyen rosszabb környéken élünk és állandóan graffiti vagy vandalizmus áldozatává válik az otthonunk. Ha szeretnénk, akkor választhatunk olyan szolgáltatást, ami azt foglalja magában, hogy ezeket a károkat megtéríti. De van olyan opció is, hogyha egy idősebb személy által lakott ingatlanról van szó, hogy a jóhiszemű beengedéssel kapcsolatos károkat biztosítjuk. Tehát ha ő ne adj isten beenged valakit a lakásba, aki ezzel csúnyán visszaélne, akkor sincs nagy tragédia, mert fizeti a biztosító a kárt. És még sok-sok más opció közül lehet választani, tényleg csak szolgáltató és csomag kérdése a dolog. Nézzetek körül a pannonsafe.hu oldalon, ahol a lakásbiztosítás online formái mellett ezekről a grátisz ajánlatokról is sok okosságot megtudhattok!